Відбувся захист курсових робіт з методики викладання польської мови за спеціальністю 014 Середня освіта. Польська мова і література

09 червня 2020 року на кафедрі слов”янських мов відбувся захист курсових робіт з методики викладання польської мови на спеціальності  «014 Середня освіта Польська мова і література».
Цьогоріч студенти під керівництвом викладачів кафедри О. Лазарович, Д. Мицан та Н. Щербій працювали над цікавими темами, практичну частину яких вдалося апробувати під час практики в школі. Так, Анна Мицак представила доповідь на тему: “Пісня як дидактичний матеріал на заняттях польської мови як іноземної”, продемонструвавши на прикладі пісні Wandy Warskiej  Zabierz moje sukienki як можна навчати лексики та граматики, поєднуючи розуміння зі слуху. Юлія Варварук працювала над темою: “Інноваційні методи навчання польської мови у 5 класі” і перебуваючи на практиці в школі змогла практично перевірити описані методи, зокрема мультимедійні презентації, фільми, ігри тощо.  Віра Веретко та Юліана Дудюк працювали над темами, пов”язаними з формуванням та розвитком комунікативних компетентностей учнів на уроках польської мови. А Христина Павлик продемонструвала, як використовувати ігри для вивчення лексики на уроках польської мови.