Викладачі кафедри слов’янських мов взяли участь у роботі журі ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з польської мови

Викладачі кафедри слов’янських мов взяли участь у роботі журі ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з польської мови, яка проходила 16 січня 2023 року на базі Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти: к.ф.н., доц. кафедри Оксана Корпало. (голова журі), асистенти вчителі польської мови Мар’яна Перепічка та Тетяна Струтинська (члени журі), к.ф.н., доц. кафедри Дарія Мицан (апеляційна комісія).

Учасники олімпіади, а це учні 9–11 класів Калуської ТГ, Долинської ТГ, Болехівської ТГ, Івано-Франківської ТГ, змагалися у виконанні завдань з чотирьох видів мовленнєвої діяльності: аудіювання, читання, письмо, говоріння. Результати олімпіади свідчать про високий рівень мовної підготовки, а також про особливий інтерес учасників до вивчення польської мови мови.

Викладачі кафедри ознайомили учасників олімпіади з освітніми програмами, які функціонують на Факультеті філології і містять в собі складову з польської мови. Розказали про спільні і відмінні риси програм, запросили учнів на навчання до Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника.

Подяка Департаменту освіти і науки Івано-Франківської обласної державної адміністрації та Обласному інституту післядипломної педагогічної освіти, зокрема методисту Ярославі Козленко, за належну організацію та проведення ІІІ етапу олімпіади.

Будемо раді вітати всіх учасників у лавах студентів факультету філології ПНУ!