Відбувся профорієнтаційний захід для студентів: «Знайди свій шлях в ІТ з EPAM: вибір професії»

09 листопада 2023 року в Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника відбувся профорієнтаційний захід для студентів 1-го і 2-го курсів Факультету філології та Факультету математики та інформатики. Зустріч на тему «Знайди свій шлях в ІТ з EPAM: вибір професії» провела  компанія EPAM, лідер ІТ ринку .

 

 

Захід відкрив координатор Івано-Франківської локації ЕРАМ в Івано-Франківську Михайло Шелудяков. Він розповів про компанію, чим вона займається та які її основні пріоритети. Також студенти послухали чотири мотиваційних виступи провідних спеціалістів компанії, які базувалися на таких ключових аспектах: моя освіта, мій шлях в IT, плюси та мінуси роботи, рекомендації.

 

Важливо, що виступи були цікавими для студентів усіх освітніх програм, адже працювати в ІТ-сфері може кожен. Студенти Освітньої програми “Польська мова та література та англійська мова” особливо надихнулися виступом Віти Семків, випускниці Факультету іноземних мов та Юридичного інституту. Віта на власному прикладі розповідала, як почати працювати в ІТ-компанії, не маючи технічної освіти, а саме про шлях від Тестувальника до Бізнес-Аналітика.

 

Викладачі та студенти Факультету філології вдячні компанії EPAM за проведений захід, який, до речі, відбувається вже вдруге для наших студентів.