Команда “Pocket guide” студентів-полоністів 2 курсу виграла грошову нагороду 250 фунтів стерлінгів у конкурсі проєктів та стартапів

12 травня наша команда “Pocket guide” мала велику честь прийняти грошову винагороду у розмірі 250 фунтів стерлінгів від спільного проєкту Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника та університету Східної Англії💷.
Це стало можливим завдяки нашій участі у конкурсі проєктів і стартапів, проведеним Прикарпатським національним університетом, Регіональним акселератором стартапів та ТзОВ “Науковий парк «Прикарпатський університет» .
Цей конкурс надає унікальну можливість розвитку наукової діяльності серед студентів, поширенню бізнес-навичок у молоді, розвитку державно-приватного партнерства та комерціалізації прикладних розробок.
Саме завдяки допомозі акселераційної програми, студенти навчились оцінювати ринок, створювати конкурентноспроможний аналіз, монетизувати ідеї та розробляти бізнес – модель стартапу.
Це й допомогло їм створити  проект, який допоможе мандрівникам з обмеженим часом і бюджетом планувати свої подорожі, відкривати для себе нові місця та можливості . У кишеньковому гіді користувач може створювати індивідуальні плани подорожей на основі своїх інтересів, бюджету та часових обмежень. Додаток також пропонує різноманітні варіанти подорожей, враховуючи перельоти, житло, розваги, та місцевий транспорт, де користувач з легкістю зможе порівнювати ціни та бронювати свої подорожі🏝🌍🗺.
Учасники проєкту вкрай вдячні всім, хто підтримав їх на цьому шляху. Ця винагорода є важливим кроком для розвитку нашого стартапу.
Команда залишається наполегливою та визначеною в своєму зобов’язанні працювати над нашим проєктом та йти до його успіху🕊.
Ще раз величезне спасибі університету та всім організаторам за цей захід, який спрямований на розвиток нових соціальних, підприємницьких та науково-дослідницьких проєктів серед студентської молоді Прикарпаття.