Розпочала роботу екзаменаційна комісія

16 червня на Факультеті філології розпочала роботу Екзаменаційна комісія № 2 для студентів денної форми навчання спеціальностей 014 Середня освіта (Польська мова і література).

Бакалаврські роботи успішно захистили 5 студенток. Це Варварук Юлія «Філософська парадигма творчості Кароля Войтили»;  науковий керівник – к.ф.н., доц. Ткачук Т.О.;  Дудюк Юліана «Соціокультурні та країнознавчі елементи у підручниках з польської мови (рівень А1 та А2)», науковий керівник – к.ф.н.,  доц. Лазарович О.М.;  Мальон Анна «Пісні та ігри як дидактичні матеріали для навчання польської мови як іноземної», науковий керівник – к.ф.н., доц. Мицан Д.М.; Тимків Соломія «Технології дистанційного навчання у шкільному викладанні літератури: виклики і досягнення»; науковий керівник – к.ф.н., доц. Мартинець А.М.; Химин Ольга «Настільна гра як засіб розвимтку логічного мислення школяра на уроці літератури», науковий керівник – к.ф.н., проф. Мартинець А.М.

2 студентки  (Круглик Марія та Шегда Яна-Анна Іванівна) склали комплексний іспит з польської мови з методикою викладання.

Вітаємо майбутніх бакалаврів з успішним початком державної атестації та бажаємо не менш успішного її завершення!