2/5 wykład STUDIUJ I BADAJ PO POLSKU – 9 kwietnia o godz. 11:00 (UA)/ 12:00 (PL)

Щиро запрошуємо Вас на другу відкриту лекцію з циклу STUDY AND RESEARCH IN POLISH під назвою: «Посередницька діяльність і стратегії у викладанні JPjo для академічних цілей», яку викладатиме д-р Агнешка Ясіньська (Центр дослідження освіти та інтеграції мігрантів, Інститут польської філології, Університет Комісії національної освіти в Кракові). Лекція відбудеться 9 квітня о 11:00 (PL)/ 12:00 (UA) в середовищі ZOOM.
 
Д-р Аґнєшка Ясіньська багато років займається глоттодидактикою польської мови в теорії та на практиці, особливо досліджуючи питання граматики та посередництва у викладанні польської мови як іноземної. Улюблена студентами викладачка та викладачка університету, вона є автором та співавтором популярних підручників, серед яких: серіали «Hurra Po polsku 2,3», «Про Польщу польською», «З’єднай крапки», «Постав крапку» та «Постав крапку 2». Також веде веб-сайт із популяризації вивчення та викладання польської мови «Polski i dot», а також YouTube-канал із записами методичних вебінарів для вчителів польської мови як іноземної та другої.
Лекція відбувається в рамках програми Просування польської мови (2024) під назвою НАВЧАННЯ та ДОСЛІДЖЕННЯ В ПОЛЬЩІ фінансується Національним агентством академічних обмінів та організовується Інститутом прикладної полоністики Варшавського університету та Відділенням слов’янських мов Польської академії наук під почесним патронатом Генерального консульства Польщі. Республіки Польща у Львові.
Медіа патронат: Радіо CKPIDE
Посилання на зустріч:
Приєднайтеся до Zoom-зустрічі
https://us02web.zoom.us/j/89942362266?pwd=YUdLOURpakp0UW04SlZjTkRWVVpOQT09

Ідентифікатор зустрічі: 899 4236 2266
Код доступу: 445123