Запрошуємо студентів  до участі y Всеукраїнському конкурсі літературного перекладу з польської мови “НІЧ ПЕРЕКЛАДАЧІВ”

Шановні колеги!

Запрошуємо Ваших студентів  до участі y Всеукраїнському конкурсі на літературний переклад з польської мови НІЧ ПЕРЕКЛАДАЧІВ, який відбудеться під почесним патронатом Генерального Консульствa Республіки Польща у Львові 16 квітня  – 31 травня 2024 року  2024 року.  на базі Прикарпатського національного університету в Івано-Франківську.

Метою конкурсу є підтримка молодих перекладачів та інтеграція академічної спільноти. До участі у конкурсі Запрошуємо студентів , у яких немає публікацій обсягом більше одного аркуша. Конкурсні роботи можуть бути подані до 10 травня 2024 року, результати конкурсу будуть оголошені 31 травня 2024 року року, а призи будуть представлені під час фіналу, який проходитиме у гібридній формі. Переможців чекають цінні призи, усі учасники отримають сертифікати.

Детальна інформація про конкурс, у тому числі правила конкурсу та список творів для перекладу розміщені на веб-сайті: https://sbusilo.wixsite.com/website 

Секретар оргкомітету: Саманта Бусіло, Кафедра слов’янських мов ПНУ (samanta.busilo@pnu.edu.ua).

Адреса Оргкомітету: Інститут філології Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, Кафедра слов’янських мов, вул. Шевченка, 57, м. Івано-Франківськ, 76018.