Польські великодні традиції в межах циклу “Говори польською. Пізнавай світ”.

24 квітня в межах циклу “Говори польською. Пізнавай світ!”, що реалізується на кафедрі слов’янських мов Прикарпатського університету імені Василя Стефаника, відбувся відкритий онлайн урок на рівні А1 для всіх охочих.
З привітальним словом виступила гарант ОП “Польська мова та література”, кандидат філологічних наук, доцент кафедри слов’янських мов Олена Пелехата, яка розказала про переваги навчання, міжнародні програми-обміну, викладацький склад кафедри та навчальні дисципліни!
Темою сьогоднішнього заняття стали великодні традиції. Урок провела кандидат філологічних наук, доцент кафедри слов’янських мов Наталія Щербій. Заняття відбувалося в незвичній інтерактивній формі – escape room, головним мотивом якого було допомогти Зайчикові розпочати святкування Великодня, вирішуючи різноманітні завдання та здобуваючи код від замка до дверей, де заховані писанки! Слухачі активно брали участь у виконанні завдань та пошуку частин коду, що дало можливість успішно завершити місію, пізнати нові слова, польські великодні традиції, порівнюючи з їх українськими.

Запрошуємо усіх до нових наступних зустрічей!